Mindfulness Meditatie Training - Deel 1

Deze online video serie geeft je de kans te ontwikkelen tot een volwaardige meditatie-beoefenaar. 34 video’s, 10 uur aan materiaal vol interessante informatie met betrekking tot mindfulness meditatie. 

De 2 karakters ( Menno & Bianca) weten  op een leuke, niet “zweverige” manier heel erg veel kennis en informatie over te brengen. Dit doen zij op een briljante  makkelijke en duidelijke manier.

Doordat de kennis veelal door deze twee poppen wordt verteld kan er bij sommigen een groot misverstand ontstaan dat het speciaal voor kinderen is. Dit is niet het geval. Het is voor iedereen van jong tot oud. Het is kennis dat gaat over jou. Wij vonden het leuk om dit met poppen te doen. Het kan zijn dat je er even aan moet wennen, voor je het weet ga je van ze houden. Let maar op. 

De lessen, bestaande uit 9 hoofdstukkenzijn zo opgebouwd dat je als beginner alle benodigde kennis krijgt uitgelegd. Tevens is het heel goed mogelijk dat ook diegenen die al langere tijd meditatie beoefenen hier ook heel veel aan zouden kunnen hebben.

Deze video serie kan een aanvullende ondersteuning zijn in jouw meditatie proces. Naast de enorme hoeveelheid aan informatie zijn er ook verschillende begeleide meditaties opgenomen en technieken die jou kunnen helpen om “dieper” in je meditatie te geraken. Daarnaast worden er ook nog verschillende ademhalingstechnieken besproken en beoefend.

Tevens is er een hoofdstuk toegevoegd met vaak gestelde vragen, de kans is groot dat ook jouw vragen hierin beantwoord worden.

 

Waarschuwing

Deze videotraining kan de kwaliteit van je leven verhogen, ervoor zorgen dat je meer kennis over jezelf ontwikkelt, dat je een aardiger mens wordt, een betere relatie krijgt met jezelf en anderen, anders met je emoties om leert gaan, je bewuster wordt van je gedrag, minder chaos in je hoofd ervaart, je meer inzicht krijgt in je gedachten en je meer kan genieten van het moment. Je wordt een gelukkiger persoon.

usercartchevron-down