Vuurloop Ceremonie bij Op Hodenpijl

Vuurloop Ceremonie bij Op Hodenpijl

De Ravitatie vuurloopceremonie,

een krachtige ceremonie om je intenties voor een nieuwe periode te bestendigen. Ook deze keer weer bij het prachtige Op Hodenpijl. Een magische manier om het nieuwe jaar tegemoet te gaan. Vuur is traditiegetrouw verbonden aan een nieuw begin, de initiatie van een nieuwe fase. De transformatie van het oude, het licht op het nieuwe.

Deze inspirerende dag vullende ceremonie wordt aangeboden in een veilige bedding en geeft de mogelijkheid om jouw innerlijk vuur te herontdekken door het vuur jouw leraar te laten zijn. Om op deze manier de immense kracht die in ons huist te ervaren, we hoeven het ons alleen maar te herinneren. Na een gedegen voorbereiding verbinden we ons buiten met de houtstapel, we vertrouwen onze intenties hieraan toe en vervolgens steken we gezamenlijk deze houtstapel aan om er na het avondeten op blote voeten over de hete kolen heen te lopen.

Velen geven ons terug dat de Ravitatie vuurloop ceremonie een keerpunt is geweest in hun leven. Een levens veranderende ervaring waarbij hun intenties zijn uitgekomen, vaak nog mooier dan zij zich hadden voorgesteld. Dat zij zich nog niet eerder zo krachtig hebben gevoeld. Dat het vuur, de passie in hen is aangegaan en dat zij ook anderen hiermee weer weten te inspireren en hiermee het vuur doorgeven.

Al met al een bijzonder krachtige manier om het nieuwe jaar 2024 te beginnen en het roer van jouw leven in eigen hand te nemen. Zien we je daar?

Begeleiding door Menno Fennema en Bianca-Rosa van der Gaag.

Praktische informatie
Datum: 
zaterdag 6 januari 
Tijd: 
13.30 – 21.30 uur
Kosten: 
€ 160,- inclusief diner (ticket via de website van Op Hodenpijl, klik hier )

Genoemde prijzen zijn exclusief €1,- servicekosten.

Heb je een vraag, mail dan naar info@ravitatie.nl

 

 

Datum

06 jan 2024

Tijd

13:30 - 21:30

Kosten

€160,00

Meer Info

Meer Lezen
Op Hodenpijl

Locatie

Op Hodenpijl
Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20/22, 2636 AX Schipluiden
Website
https://ophodenpijl.nl/
Meer Lezen
usercartchevron-down