Ravitatie Coach Traject voor Westlandse jongeren (gratis!)

Ravitatie Coach Traject voor Westlandse jongeren (gratis!)

Hoe ga jij om met stress, heb jij  wel eens van negatieve gedachten, kun jij moeilijk omgaan met kritiek, maak jij alles persoonlijk, zie je het soms even niet meer zitten, kamp je misschien met een verslaving, uitstelgedrag of heb je misschien iets anders waar jij momenteel tegen aanloopt? Of heb je heel goed voor ogen wat je graag zou willen maar lukt het nog niet? 
Ravitatie start vanaf 31 mei  een nieuwe serie Ravitatie Coach groepstraject  Deze keer speciaal voor jongeren tussen de 15 en 26 jaar en helemaal gratis!  Gemeente Westland heeft voor Westlandse ondernemers subsidie uitgegeven voor initiatieven die jongeren kunnen ondersteunen. De Gemeente heeft dus de rekening alvast voor jou betaald.

Wat houdt deze training in:

Het Ravitatie Coach Traject is een praktische training waarbij de deelnemer bewust wordt van onbewuste denkpatronen. De training is dynamisch en we hechten veel waarde aan een ontpannen en relaxte sfeer.  Dat leert fijner en gemakkelijker.

Het Ravitatie Coach Traject  bestaat uit meerdere groepsbijeenkomsten waarbij we middels bewezen methodes gaan werken naar jouw doelen en onderzoeken wat de redenen zouden kunnen zijn dat dit nog niet gaat zoals je wenst.

Je kunt het Ravitatie Coach Traject zien als een verdieping of een vervolg op de Mindfulness lessen maar het is niet nodig om deze gevolgd te hebben.  Jouw bereidheid om met andere ogen naar je eigen ik te kijken is voldoende.

Wanneer en waar ? 

De bijeenkomsten zijn om de week en hebben het meest positieve en blijvende effect als de hele serie wordt gevolgd. Het is ook mogelijk losse avonden te volgen. Alle lessen zijn bij Ravitatie, Rembrandtstraat 5 in Monster. De lessen beginnen om 19.30 en we ronden af om 22.00.

Woensdag 3 mei 2023  -  Midfulness les, aansluiten kan.

Woensdag 17 mei 2023 - Midfulness les, aansluiten kan.

Woensdag 31 mei 2023 -  Ravitatie Coach Traject

overige data volgen nog.

Er zijn per bijeenkomst 15 plekken beschikbaar.

 

Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Inschrijven:

Wil je meedoen of heb je vragen?  Stuur dan een email naar  info@ravitatie.nl

 

 

 

Datum

03 mei 2023 - 31 dec 2023
Nu bezig...

Tijd

19:30
usercartchevron-down