Ravitatie bij Healing Garden Winter Dream 2024

Ravitatie bij Healing Garden Winter Dream 2024

Pijl breek ceremonie bij Winter Dream, de winter editie van Healing Garden

Afgelopen zomer, tijdens de Ravitatie Summer Tour, was Ravitatie te gast bij Healing Garden. Een fijn festival waar connectie centraal staat. Hoe tof is het dat we ook voor de Winter editie van dit festival zijn uitgenodigd!?

Het weekend van 26 t/m 28 januari 2024 zal Healing Garden voor de tweede maal neerstrijken op het intieme vakantiepark Eigen Wijze en deze magische plek omtoveren tot en ware winterdroom waarin iedereen, klein en groot, tot bloei kan komen.   Je kunt een heel weekend komen genieten maar er zijn ook dag tickets beschikbaar.

Op de zaterdag, de 27e dus,  verzorgt Raviatatie de pijl breek ceremonie. Een krachtig eeuwenoud ritueel om te breken met wat je niet langer dient.

Wanneer we het inzicht verkrijgen dat we denken en doen als gevolg een beperkende overtuiging is het voornemen dit niet meer te doen en geloven vaak niet genoeg. Een ceremonie kan dit voornemen of besluit zijn op meer dan alleen het mentale niveau te bekrachtigen en te verankeren maar op al onze lagen, lijnen en dimensies.

In twee uur gaan we op zoek naar een overtuiging welke ons op dit moment niet meer dient. Op ceremoniele wijze breken we met deze leugen die we onszelf vertellen door een pijl te breken op de plek van waar we deze leugens vertellen, onze keel.

Klik hier voor info en (dag)tickets voor Winter Dream, Healing Garden

 

Datum

27 jan 2024

Tijd

tijd wordt bekend gemaakt op de website van Healing Garden Winter Dream
Gehele dag
usercartchevron-down