Mindfulness voor Westlandse jongeren (gratis!)

Mindfulness voor Westlandse jongeren (gratis!)

Hoe ga jij om met stress, heb jij  wel eens van negatieve gedachten, kun jij moeilijk omgaan met kritiek, maak jij alles persoonlijk, zie je het soms even niet meer zitten, kamp je misschien met een verslaving, uitstelgedrag of heb je misschien iets anders waar jij momenteel tegen aanloopt?
Ravitatie start vanaf 28 december een nieuwe serie Mindfulness. Deze keer speciaal voor jongeren tussen de 15 en 26 jaar en helemaal gratis!  Gemeente Westland heeft voor Westlandse ondernemers subsidie uitgegeven voor initiatieven die jongeren kunnen ondersteunen. De Gemeente heeft dus de rekening alvast voor jou betaald.

Wat houdt deze training in:

 Mindfulness meditatie training bij Raviatatie is een praktische training waarbij de deelnemer bewust wordt van haar of zijn onbewuste denkpatronen. De training is dynamisch en we hechten veel waarde aan ontpannen en relaxte sfeer.  Dat leert fijner en gemakkelijker. We leren hoe de geest werkt en hoe gedachten, oordelen en emoties veelal de veroorzakers zijn van ons lichamelijk en geestelijk ongemak.

In de 8 bijeenkomsten neemt Menno je mee aan de hand langs de principes van Mindfulness aan de hand van wetenschap, ervaring en praktische oefeningen. Menno heeft veel ervaring met het werken met jong volwassenen en verlavings problematiek.  Er is in iedere bijeenkomst ruimte om de ervaringen die de deelnemers hebben gedurende de training in een veilige setting te bespreken. Door de voorbeelden van de praktijk te bespreken is de trainging direct toepasbaar in je dagelijkse leven.

Na deze training is de deelnemer veelal in staat eigen patronen die ongemak veroorzaken te herkennen en beschikt over praktische tools om hiermee om te gaan zodat er minder stress kan worden ervaren.

Wanneer en waar ? 

Vanaf 28 december op woensdag avond 19:30 uur tot 22:00 uur. We zijn dus al begonnen maar je bent van harte welkom om nog aan te sluiten! 

De bijeenkomsten zijn om de week en hebben het meest positieve en blijvende effect als de hele serie wordt gevolgd. Het is ook mogelijk losse avonden te volgen.

Woensdag 22 februari 2023 19.30 - 22.00 lokatie   Flatertheek, Prins Bernhardstraat 22, 2671 ER Naaldwijk

Woensdag 8 maart 2023 19.30 - 22.00 lokatie   Flatertheek, Prins Bernhardstraat 22, 2671 ER Naaldwijk

Woensdag 22 maart 2023 19.30 - 22.00 lokatie volgt.

Woensdag 5 april 2023 19.30 - 22.00 lokatie volgt.

 

Trek gemakkelijk zittende kleding aan.

Inschrijven:

Wil je meedoen aan deze gratis mindfulness training stuur dan een email naar  info@ravitatie.nl

 

 

 

Datum

08 feb 2023 - 19 apr 2023
Nu bezig...

Tijd

19:30
usercartchevron-down