Bewust leiderschap - 6 daagse transformatie retraite ism. Bewuste Leiders

Bewust leiderschap - 6 daagse transformatie retraite ism. Bewuste Leiders

Bewust leiderschap - 6 daagse transformatie retraite ism. Bewuste Leiders

Het begint met persoonlijk leiderschap

De huidige tijd vraagt om krachtige, bewuste leiders. Om ondernemers en ondernemende mensen die durven te blijven staan voor hun eigen waarheid. En tegen de stroom in gaan omdat ze van binnenuit voelen dat het systeem failliet is. Pioniers van de nieuwe tijd die zich niet door geld, macht en aanzien laten leiden maar door hun innerlijk kompas. Ben jij zo’n persoon die eerlijk, in verbinding met anderen en vanuit liefde zijn brood wil verdienen? Dan is deze retraite dé manier om te ontdekken wat jouw persoonlijke manier van leven en ondernemen is.

Tijdens deze transformatie retraite ‘Bewust leiderschap’ neem je je leiderschap terug en ontdek je jouw werkelijke potentieel. Wat is jouw zielsmissie? Welke kracht en uitdagingen ken je van jezelf? Wat houdt jou nog tegen om persoonlijk te groeien? persoonlijk met jouw bedrijf of werk? Tijdens deze retraite gaan we aan de slag met bewust leiderschap, dat begint met persoonlijk leiderschap. We onderzoeken welke blokkades je kan transformeren zodat je onbeperkt toegang krijgt tot jouw volle potentieel.

‘Ben jij klaar om jouw eigen grootsheid ruimte te geven? Ontdek je authentieke ondernemerschap tijdens de transformatie retraite!’

Voor wie?

Ben jij klaar voor een grote transformatie in je leven? Voel je dat het nodig is om (weer) contact te maken met jouw potentie zodat je als een bewuste leider kan leven? Herken jij jezelf als ondernemer, ondernemende persoon en/of pionier van de nieuwe tijd? Kijk jij er naar uit om je op een diepere laag te verbinden met jezelf? Wacht dan niet langer en reserveer je plek voor de transformatie retraite ‘Bewust leiderschap’.

Voordat we van start gaan hebben wij met iedere deelnemer persoonlijk contact om te zien of er een match is en om de verwachtingen goed te managen.

Wie begeleidt deze transformatie retraite ‘Bewust leiderschap’?

De transformatie retraite wordt begeleid door Roald Ploegmakers en Menno Fennema.
Roald is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft meer dan 25 jaar ervaring als ondernemer. Roald is host van de ‘Bewuste leiders’ podcast en als transformatief coach, regressietherapeut en Wim Hof instructeur begeleidt hij ondernemers bij persoonlijke- en ondernemersvraagstukken. Met zijn helder weten, doortastende vragen en passie voor ondernemerschap ondersteunt hij met veel plezier mensen die durven te pionieren en het verschil willen maken?
Menno is een meester in vrij leven. Als Mindfulness en meditatie leraar, transformatief coach en expert op het gebied van mindset begeleidt en coacht hij mensen in zijn eigen praktijk en bij bedrijven. Menno is vuurloop en glasloop facilitator wat magische persoonlijke doorbraken oplevert. Je kan zijn hele verhaal horen in de Bewuste Leiders  Podcast No. 11

Programma

Tijdens deze transformatie retraite ‘Bewust leiderschap’ herstel en verstevig je de verbinding met jouw potentie. Je ervaart jezelf als spiritueel wezen met een menselijke ervaring in plaats van andersom.

Onderwerpen waar we in ieder geval mee aan de slag gaan zijn:

 • Bewust leiderschap begint bij persoonlijk leiderschap.
 • Mindset, ontwikkel een groei mindset.
 • Jouw zielsmissie en rol als pionier van de nieuwe tijd.
 • Hoe blijf je fysiek fit en energiek?
 • Onderzoeken en transformeren van blokkades en pijn stukken.
 • Introductie koude training.
 • Manifestatiekracht ervaren en bewust inzetten.
 • Bewust leiderschap, zo doe je dat.

Ons programma heeft een vaste opbouw waarbij er genoeg ruimte is voor ontspanning. Na je aankomst in Spanje heb je de tijd om rustig te landen voordat we genieten van een heerlijk diner. Vervolgens start de openingsceremonie. We beginnen elke dag met meditatie of yoga gevolgd door het ontbijt.
Daarna start de ochtendsessie met aansluitend een warme lunch. Na de lunch is het tijd voor een siësta. Deze tijd kan ingericht worden naar je eigen gevoel op dat moment. Vervolgens hebben we een middagsessie en diner. Na het eten is er op een aantal avonden nog een avondprogramma. Op de laatste ochtend sluiten we af met een gezamenlijk ontbijt.

Wat levert het op?

 • Een heerlijke week in Spanje, even tijd voor jezelf.
 • Transformeren van pijn stukken en blokkades.
 • Spirituele groei van jezelf.
 • Manifesteren van jouw zielsverlangen.
 • Opgeladen en diep verbonden met jezelf.
 • Groter besef van bewust leiderschap in de huidige tijd.
 • Actiever en effectiever inzetten van jouw volle potentieel.
 • Een leven in vrijheid vanuit authenticiteit.

Praktisch

Waar en wanneer?
Catalonië Spanje – maandag 8 t/m zaterdag 13 mei 2023

Prijs:  € 1995,00  incl. BTW
Early bird prijs:  € 1695,00 incl. BTW tot 1-4-’23

Wat ontvang je?

 • Een high-end retraite met max 14 deelnemers.
 • Diepgaande sessies en mooie ceremonies.
 • Verbinden met de natuur en de elementen.
 • Een veilig veld waar je helemaal kunt zijn wie je bent.
 • De tools om je plan op te stellen wat je na thuiskomst kan uitvoeren.
 • Verbinding met jezelf en gelijkgestemden.
 • Heerlijke lokale, vegetarische maaltijden (5 x ontbijt, 4 x lunch en 5 x diner).
 • Koffie en thee met versnaperingen.
 • Elke ochtend een meditatie- en/of yoga sessie.
 • 5 overnachtingen op een prachtige locatie, midden in de natuur.
 • Vrij gebruik van zwembad, ligbedden en tuin.

Er is tijdens de retraite voldoende ruimte om je terug te trekken in de natuur, bij het zwembad of om nog een extra privé sessie te boeken.

De maaltijden zijn bereid met voornamelijk lokale ingrediënten, zijn vegetarisch en heerlijk gezond zodat je de juiste brandstof binnenkrijgt met een positieve bijdrage aan zorg voor jezelf.

Zelf regelen

Vervoer van en naar de retraite locatie.

Bereikbaarheid per vliegtuig.
Tussen half april en eind oktober wordt er rechtstreeks op het vliegveld van Girona gevlogen vanuit Amsterdam of Rotterdam. Buiten deze periode kan je vliegen op Barcelona airport. De reistijd per auto vanaf Barcelona Airport naar de retraite locatie is ongeveer 1,5 uur en circa 2,5 uur met openbaar vervoer.

Bereikbaarheid per auto.
Onze retraite locatie in Noord Spanje is ook goed bereikbaar met de auto. Een aantal weken van tevoren sturen wij je de deelnemerslijst zodat je alvast in contact kan komen met de andere deelnemers en eventueel carpool afspraken kan maken. Goed voor het milieu en zo leer je elkaar ook alvast een beetje kennen.

Datum

08 - 13 mei 2023

Tijd

Gehele dag
Bewuste Leiders

Organisator

Bewuste Leiders
Email
https://bewusteleiders.nl/contact/
Website
https://bewusteleiders.nl/
usercartchevron-down