Coaching

“Een coach helpt je zien wat je niet kon zien, helpt je horen wat je niet kon horen om uiteindelijk te zijn, wat je altijd al wist dat je kon zijn”

Alex Engel ( oprichter Nederlandse Orde Beroepscoaches)
Zit jij ergens mee, ben je vastgelopen, lijkt het alsof je niet verder komt, voel jij je niet helemaal optimaal/ gelukkig, heb je last van een verslaving, vraag je je af: is dit het nou, voel jij je een slachtoffer van het verleden, gaat het leven anders dan verwacht, loop je alsmaar tegen dezelfde problemen/ uitdagingen aan, maak jij je druk om de toekomst, gaat het niet goed in je relatie, heb je last van angsten, boosheid, verdriet, schuld, schaamte gevoelens, ben je toe aan verdere persoonlijke ontwikkeling, het ontwikkelen van je bewustzijn, wil jij je op spiritueel gebied verder ontwikkelen, heb je levensvragen of is er iets heel anders aan de hand?

Ik kan je helpen, ondersteuning bieden, inspireren, motiveren en wij kunnen dan samen tot inzichten komen over jouw gedrag en ontdekken wat het is wat jou belemmert.

In eerste instantie doen wij dit in gesprek met elkaar, later nog mogelijk door gebruik te maken van specifieke technieken.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wie je in werkelijkheid echt bent en ontdekken we steeds meer wat het is dat jou weerhoud je echte authentieke zelf te zijn.

Drie keuzes voor coaching:

1. Losse sessie

Je komt langs voor een losse sessie en wij bespreken wat op dat moment speelt in jouw leven.
Dit kan al heel goed werken alleen zeg ik wel ,” 1 sessie is geen sessie” meestal raad ik aan om minstens 3 sessies te doen. Wij, mensen kunnen interessante en gecompliceerde wezens zijn en met 1 sessie is het gedrag wat wij al 10, 20 , 30 jaar uitoefenen niet direct opgelost.
Kosten zijn € 150,00 per sessie, een sessie duurt minimaal 2 uur en loopt soms uit doordat ik niet op tijd werk, ik doe wat op dat moment nodig is.

2. Transformatie coaching

Je hebt 1 specifiek probleem/ uitdaging waar je aan werken wilt. Dan zoomen we in op dit stuk en werken deze helemaal uit. Soms in 1 sessie, soms meerdere sessies voor nodig. De kracht zit hem ook vaak in de herhaling. Je doet iets vaak al een groot deel van je leven, dan kan het ook even duren om dit te transformeren en te veranderen.Dit kan al heel goed werken alleen zeg ik wel ,” 1 sessie is geen sessie” meestal raad ik aan om minstens 3 sessies te doen. 
Kosten zijn € 150,00 per sessie, een sessie duurt minimaal 2 uur en loopt soms uit doordat ik niet op tijd werk, ik doe wat op dat moment nodig is.

3. Het Lichter Leven Traject

Dit is verreweg het meest complete pakket. Dit traject bestaat uit 10 sessies welke wij samen aangaan en een duur heeft van 6 tot 10 maanden, afhankelijk van de tussenpozen per sessie. Op deze manier krijgt alle nieuwe kennis over jouzelf de kans te integreren en geeft het je de mogelijkheid om echt de beste versie van jezelf te ontdekken. Als jij echt de bereidheid hebt of de noodzaak voelt te veranderen dan is dit absoluut hetgeen wat ik je aanraad.
Kosten voor dit traject zijn € 1500,00 inclusief werkboek, een sessie duurt minimaal 2 uur en loopt soms uit doordat ik niet op tijd werk, ik doe wat op dat moment nodig is.
Alle bovenstaande prijzen zijn excl. BTW. Bedragen worden ook vaak vergoed door werkgevers. Mocht je op de een of andere manier niet in staat zijn om deze prijzen te betalen en heb je toch dringend ondersteuning nodig, neem dan contact op met mij om samen hier een mogelijke oplossing voor te vinden.

Afspraken die later dan 24 uur van te voren worden afgezegd, worden in rekening gebracht. 
Heb jij het besef dat dit geen kosten zijn, maar de beste investering in jezelf? Een energie overdracht voor een gelukkiger leven. Door coaching krijg je het gereedschap hoe ergens mee om te gaan in je binnenwereld en in de buitenwereld krijg je gratis de cadeautjes waarin je die kunt toepassen.Ik kan je helpen, ondersteuning bieden, inspireren, motiveren en wij kunnen dan samen tot inzichten komen over jouw gedrag en ontdekken wat het is wat jou belemmert.

In eerste instantie doen wij dit in gesprek met elkaar, later nog mogelijk door gebruik te maken van specifieke technieken.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wie je in werkelijkheid echt bent en ontdekken we steeds meer wat het is dat jou weerhoud je echte authentieke zelf te zijn.

“Het maakt niet uit wat je overkomt, het gaat erom hoe jij er mee omgaat.”

Als je alle geleerde kennis toepast in jouw dagelijkse leven dan zal je zien dat jouw leven zich compleet veranderd, verbeterd. Hierdoor is de kans groot dat jij je een gelukkiger mens voelt, je de juiste mensen op je pad krijgt en het universum zich op magische wijze voor je opent.

Neem de verantwoordelijkheid voor je eigen leven. Wijs niet meer naar anderen, accepteer de consequenties van jouw keuzes en neem het roer weer in eigen hand. 

Leef jij nog steeds het leven wat je vader of moeder voor je wilde? Wanneer presenteert jouw ware zelf zich in deze wereld? Dit kan heel spannend voelen: wie ben ik, heb ik  altijd gedaan wat van mij verwacht werd? Ga leven, ga genieten, het leven geeft je deze kans, het is geen generale repetitie, het is voor het echt. 

Welke keuzes maak jij? 

Heb jij de bereidheid om te veranderen? Durf jij het aan om te ontdekken wie jij werkelijk bent, durf jij je te ontdoen van de bedekking die zo veilig voelde en jou nu op latere leeftijd in de weg blijkt te zitten. 

Ben jij bereid om de identificatie met je oude ik “los te laten”. Durf jij diegene te worden die je moet zijn als jij je dromen wilt gaan leven. Durf jij je kwetsbaarheid te laten zien/ toe te geven om vervolgens door deze pijn/ angst heen te gaan en te omarmen wie je werkelijk bent? Ik kan je helpen, ondersteuning bieden, inspireren, motiveren en wij kunnen dan samen tot inzichten komen over jouw gedrag en ontdekken wat het is wat jou belemmert.

In eerste instantie doen wij dit in gesprek met elkaar, later nog mogelijk door gebruik te maken van specifieke technieken.

Samen gaan we op ontdekkingstocht naar wie je in werkelijkheid echt bent en ontdekken we steeds meer wat het is dat jou weerhoudt je echte authentieke zelf te zijn.

Het Lichter Leven Traject

Hoe zit zo'n traject in elkaar?

Wij gaan samen op reis, jij vertelt waar je tegen aan loopt in het leven en ik ben je reisleider.
Door goed naar jou te luisteren, stel ik vervolgens vragen en zo kan je tot inzichten komen wat de reden van jouw gedrag is. Veelal bestaat ons gedrag uit oude overtuigingen, belemmerende gedachten of anders gezegd een vaste manier van denken (onze conditionering). Ooit in je verleden zou het kunnen zijn dat er iets gebeurd is en dit deed zo'n pijn (emotioneel, niet fysiek) en vervolgens heb jij een masker op gezet (een overlevingstechniek ontwikkeld) welke heeft gewerkt. Nu op latere leeftijd merk je dat deze overlevingstechniek je enigszins begint te belemmeren en samen kijken we of er een mogelijkheid is om deze belemmerende onderwerpen op een andere manier te gaan bekijken (leggen nieuwe hersenverbindingen aan).

Ik coach holistisch, wat betekent dat ik op vier niveaus met je aan het werk ga: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Anders gezegd, we ruimen samen je "rugzak" op zodat je weer je authentieke zelf bent en geen rollen meer hoeft te spelen. Dit als gevolg van bewustzijnsverruiming wat je gedurende dit traject ontwikkelt en er voor kan zorgen dat je lichter gaat leven. Ten slot leer ik je technieken, gebruikmakend van de wet van de aantrekkingskracht, zodat je leert manifesteren. Of te wel creëren. Je bent in staat jouw droomleven te creëren en wij onderzoeken samen wat het is dat jou hierin tegenhoudt.

Gedurende dit traject maak ik naast onze gesprekken ook gebruik van verschillende technieken die jou kunnen helpen om te gaan met emoties, oude patronen, negatieve gedachten, aannames, overtuigingen en nog meer wat er voor zorgt dat je niet je volledig potentieel leeft.

Het traject bestaat uit 10 sessies, hierdoor zijn wij samen tussen de 6 en 12 maanden op reis. Hierdoor kan alle opgedane kennis ook goed integreren. Je krijgt een werkboek waarin je alle informatie kan vinden en aantekeningen kwijt kan, ook staan hier opdrachten in en op deze manier heb je alles compact bij elkaar ( ook fijn als je later dit werkboek weer eens inkijkt). Tevens stuur ik je na elke sessie de documentatie toe welke bij de sessie hoort, hierin staan ook je huiswerkopdrachten en linkjes naar filmpjes die je kunnen inspireren.
Kosten voor dit traject zijn € 1500,00 inclusief werkboek, een sessie duurt minimaal 2 uur en loopt soms uit doordat ik niet op tijd werk, ik doe wat op dat moment nodig is.
Hoop dat je wat hebt aan deze informatie.

Mocht je behoefte hebben om mij te bellen voor eventuele vragen is dat ook helemaal goed, mijn nummer is 06-49767770.


Menno Fennema
usercartchevron-down