Menno

Mensen inspireren, motiveren en het delen van mooie ervaringen. Dit is de rode draad in mijn leven.

Als jonge jongen had ik een crossfiets en deed hier allerlei trucjes op, BMX-freestyle genaamd.
Dit deed ik op het hoogste niveau en gaf shows door het hele land, hierbij nam ik het publiek al mee naar het NU tijdens het kijken naar wat mogelijk was op zo'n klein fietsje.

Na het breken van velen botten in deze sport stapte ik over op het golfsurfen. Ik reisde door een groot deel van de wereld met mijn plank onder mijn arm en was op verschillende plekken werkzaam als surfleraar. En weer nam ik de deelnemers mee naar het NU. Een ervaring rijker en met een glimlach op hun gezicht ging men weer naar huis.

Tijdens deze reizen kwam ik in contact met bijzondere mensen waaronder ook sjamanen, healers en monniken. Deze mensen namen mij een stukje mee op hun reis, initieerden mij en ik ontving belangrijke lessen.

Geïnspireerd door deze ontmoetingen ben ik ook in Nederland in de leer gegaan bij diverse leraren en leraressen en vele opleidingen gevolgd. Dit voelde voor mij als thuiskomen. Zowel de eeuwenoude kennis en de later ontwikkelde technieken die mij werden overgedragen voelden voor mij als bekend terrein. Alsof ik alles al wist en moest het alleen opnieuw tot mij laten komen.

Sindsdien ben ik bezig met het coachen van cliënten, geef mindfulness meditatie trainingen binnen bedrijven, klinieken, scholen en overheidsinstellingen als ook bij Ravitatie. Werkzaam als therapeut waarbij ik cliënten help met het oplossen of wegwerken van hun negatieve emoties zoals angst, pijn, belemmeringen uit het verleden etc. (alles wat in de weg staat in de kwaliteit van je huidige leven) en bekend als publiek spreker over onderwerpen als persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, mindset, geweldloze communicatie en empowerment coach. Bij dit laatste maak ik veelal gebruik van tools zoals een glasloop, een ijsbad of een vuurloop om je comfortzone uit te breiden.

Alles wat aangeboden wordt heeft te maken met persoonlijke ontwikkeling en is er op gericht om het potentieel dat in je zit nog meer te activeren.
usercartchevron-down